Seashell Art dekor ideer

Skjellkunst er en vakker og unik måte å legge til et snev av stranden til hjemmeinnredningen din. Her er noen ideer for å inkorporere skjellkunst i boarealet ditt:

Innrammede Seashell Collages

Skjellkollasjer kan være en vakker måte å vise en samling skjell på. Ordne skjellene på et stykke papir eller stoff i et behagelig mønster, og monter deretter collagen i en ramme for et ferdig utseende. Dette kan være en fin måte å vise frem skjell som du har samlet på dine reiser.

Seashell speil

Speil kan pyntes med skjell for å skape et unikt og kystinspirert kunstverk. Lim skjell rundt omkretsen av et speil, bruk større skjell nær hjørnene og mindre skjell i mellom. Dette kan være en fin måte å legge til et snev av stranden til et bad eller entré.

Seashell Shadowboxes

Shadowboxes er en fin måte å vise skjellsamlinger på en tredimensjonal måte. Ordne skjellene i en skyggeboksramme, sammen med sand, sjøstjerner eller andre strandinspirerte gjenstander. Heng skyggeboksen på veggen eller legg den ut på en hylle for et unikt og personlig preg.

Skjellkranser

Kranser kan lages av skjell for å gi en kystfølelse til inngangsdøren eller interiørdekorasjonen. Bruk en skumkransform og varmlim skjellene til overflaten, dekker den helt. Legg til et bånd eller sløyfe for et ferdig utseende.

Skjellskulpturer

Skjell kan ordnes på en rekke måter for å lage unike og vakre skulpturer. For eksempel kan et stort konkylie brukes som base for et mindre skjellarrangement, eller skjell kan tres sammen for å lage en mobil.

Seashell dekorative aksenter

Små skjell kan brukes som dekorative aksenter i hele hjemmet ditt. Legg dem i en glasskrukke, strø dem på et salongbord, eller bruk dem som serviettholder. Disse små detaljene kan legge til en subtil strandfølelse til innredningen din.

Samlet sett kan skjellkunst være en vakker og unik måte å legge til et snev av stranden til hjemmeinnredningen din. Enten du velger å lage et stort utsagn eller innlemme små skjell-aksenter, er det mange måter å gjøre skjellkunst til en del av boarealet ditt.

Legg igjen en kommentar